Comandă telefonic: 0722538726

Livrare

Termenul de livrare este intre 2 zile si 5 zile lucratoare, calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat.

In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dumneavoastra veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet.

In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Cheltuielile de livrare sunt de 13 RON prin curierat rapid. Preturile afisate sunt cele finale.

Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei noastre vă va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul dumneavoastra de telefon si daca dispuneti, si o adresa de email.

Pentru orice comanda cu o valoare mai mare de 1000ron se trimite 50% avans din suma totala.

In situatia in care Clientul nu este gasit la adresa mentionata in comanda, acesta va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Factura reprezinta contractul de vanzare a produselor. Receptia produselor presupune acceptul Clientului ca acele produse au ajuns in stare buna. Prin semnarea facturii, Clientul isi exprima acordul ca produsele livrate sunt conforme cu comanda sa.

EChic.ro va onora doar comenzile cu adresa de livrare pe teritoriul Romaniei.

EChic.ro isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate in situatia in care comenzile nu pot fi onorate din diverse motive ce nu tin de noi.